Henkilöt

Me palvelemme sinua

Syvari_myymala_ (3 of 4)

Mika Möykkynen

Mika Möykkynen, yrittäjä

Nimeni on Mika Möykkynen. Minä ikäänkuin jäin tekemään näitä hommia. Ne tuntuvat mukavilta ja olen aina pitänyt niistä. Olen pienestä pitäen ollut korjaushommissa mukana tarjoamassa isälle jakaria. Vapaa-ajalla harrastan autourheilua.
Nykyään teen yrittäjänä ja myyjänä työtä teitä asiakkaita palvellen. Päivät menevät tosi nopeasti yrityksen hallinnon parissa sekä erilaisia ongelmia teidän asiakkaiden kanssa pohtien. Aloitin konehuollolla virallisesti 1992.

Syvari_myymala_ (2 of 4)

Marko Möykkynen

Marko Möykkynen, myyjä

 

Yrjö Möykkynen

Yrjö Möykkynen

Yrjö ”Ykä” Möykkynen, yrittäjä

Minä olen Yrjö Möykkynen. Minut tavoitat parhaiten pellolta puimurin alta, tahikka hallista traktorin alta. Minulla on alalta pitkä kokemus. Erikoisen hyvin tunnen Zetorin. Olen varautunut tulevaisuuteen ja siirtänyt jo tehtäviä ja vastuuta pojille. Olen ylpeä heidän työstään ja seuraan hyvällä mielellä heidän uutteraa työtä asiakkaiden ja yrityksen parissa.

Seppo Poutiainen

Seppo Poutiainen

Seppo Poutiainen, myyjä

Aloitin Konehuollolla myyjänä vuonna 2008. Harrastan kalastusta, valokuvaamista sekä pyöräilyä. Talouteemme saapui Tanskandoggi, joka myös kuluttaa vapaa-aikaani miellyttävästi.

Syvari_myymala_ (1 of 4)

Teemu Korhonen

Teemu Korhonen, myyjä

Petri Asikainen, asentaja

Aloitin Konehuollolla asentajana vuonna 2008. Tavallaan minä ajauduin näihin hommiin, mutta erinomaisesti olen kyllä viihtynyt! Korjaamon puolelta traktorin alta minut löytää.

 

Pertti Rissanen

Pertti Rissanen, asentaja